exclusieve artiestenboekingen

1Night Entertainment verzorgt al meer dan 10 jaar boekingen voor tientallen DJ’s en acts. We garanderen professionele DJ’s, kwaliteit en goede afspraken!

Ontvang vrijblijvend een voorstel voor jouw feest of evenement! Bij 1Night kun je alleen onze eigen exclusieve artiesten boeken, we zijn geen tussenbureau of wederverkoper. Direct de beste deal, rechtstreeks bij de artiest. 

Je kunt via het aanvraagformulier een voorstel aanvragen voor jouw datum. We helpen je graag op weg bij het uitzoeken en vastleggen van boekingen van onze acts.

Bedrijfsfeesten, bruiloft, open dag, horeca-avond, feesttent; de artiesten van 1Night maken graag een feestje van jouw evenement!

24/7 support

Voor zowel aanvragen en boekingen, als op de uitvoeringsdatum zijn we dag-en-nacht telefonisch bereikbaar. Handig als je een snelle vraag wilt stellen, of bij 'calamiteiten'. Hotline: 06-4880 4990

ervaren, professionele DJ's

Alle bij 1Night aangesloten artiesten zijn professionele vakmensen, die al meerdere jaren actief zijn en weten hoe ze een feestje moeten bouwen!

online boekingsafhandeling

De complete afhandeling van de boeking gaat via een gestroomlijnd online-proces. Je kun dus op elk moment de status en alle afspraken bekijken. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar.

extra services

Extra diensten nodig, zoals artiestenbegeleiding, extra entertainment of techniek voor je evenement? We helpen je graag op weg, binnen ons uitgebreide netwerk in de entertainmentbranche.

Arlo van Sluis - eigenaar 1Night Entertainment

Even kort voorstellen: mijn naam is Arlo van Sluis, eigenaar van 1Night Entertainment. Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de professionele DJ-scene. In het verleden heb ik gewerkt bij onder andere Radio538 en Radio Veronica. En, als DJ op -letterlijk- honderden podia in Nederland en daarbuiten gestaan. Kennis genoeg in huis dus, om je te helpen met passend entertainment voor je evenement. De artiesten die ik je kan aanbieden zijn stuk voor stuk vakmensen waar ik de afgelopen jaren prettig mee heb mogen samenwerken. Op zoek naar een DJ of act voor een feest of evenement? Maak je keuze uit de exclusieve artiesten van 1Night!

Informatie aanvragen

Cform compact Copy

ontvang direct een vrijblijvend voorstel