Hoe werkt het boeken van een DJ bij 1Night Entertainment?

Een aanvraag voor een DJ + apparatuur plaatsen, gaat snel en eenvoudig.
Vertel ons wat je zoekt, en je ontvangt zo snel mogelijk een passend voorstel. Is het een 'perfect match' dan zetten we de DJ voor je in optie, of leggen de boeking vast. Een optie aanvragen is makkelijk en vrijblijvend.

1: plaats je aanvraag

Plaats in een paar eenvoudige stappen je aanvraag voor een DJ. Je ontvangt vrijblijvend een voorstel voor jouw feest of evenement.  Natuurlijk houden we rekening met al je wensen, muziekkeuze en mogelijkheden op de locatie.

2: ontvang een voorstel voor een DJ
(vrijblijvend en gratis)

Op basis van de ingevoerde gegevens, hoor je of de DJ beschikbaar is. Je ontvangt een voorstel per mail (offerte). In het voorstel vind je een korte omschrijving van de DJ en een overzicht van de totale kosten en zaken waar je eventueel rekening mee moet houden. 

3: omzetten in optie of boeking

Tevreden met het voorstel? Dan zijn er 2 mogelijkheden: je kunt de DJ in optie zetten, we houden de datum dan maximaal 5 dagen voor je vast. Of je kunt de aanvraag definitief maken, door te boeken. De datum en DJ zijn dan voor je vastgelegd.In verband met de onzekerheid rond Covid-19 is het mogelijk om de boeking tot 2 dagen voor de showdatum kosteloos te annuleren of verzetten.

4: administratieve afhandeling en voorbereiding

1Night regelt alles voor de DJ-boeking. Geen zorgen over de verdere afhandeling! We gaan alle gegevens verzamelen over locatie, tijden, muziekwensen, apparatuur en overige zaken.Je ontvangt online alle gegevens over de boeking, en als er onduidelijkheden zijn, nemen we die telefonisch met je door.

5: Partytime!

‘Waar is dat feestje…’Alles geregeld en startklaar, time to party!Ruim op tijd wordt de apparatuur opgebouwd en getest. Tijdens het feest is er altijd een eigen technische medewerker van 1Night aanwezig.Onverhoopt toch nog vragen of problemen? Je kunt ons 24-uur per dag bereiken.
ontvang direct een vrijblijvend voorstel
Altijd professionele DJ’s die hun vak verstaan
Snelle en duidelijke communicatie tussen opdrachtgever en 1Night
Zonder gedoe jouw feest goed geregeld

Crew en techniek

Gegarandeerd goed geregeld, omdat we alles van A tot Z in eigen hand houden.

Onze eigen technische medewerkers zorgen voor de opbouw en bediening van alle apparatuur en begeleiding van het optreden.
Er is altijd gedurende de opbouw en het optreden een medewerker van 1Night als aanspreekpunt aanwezig.

Ruim op tijd wordt alle apparatuur opgebouwd, gechecked en klaargezet voor de DJ.

We werken uitsluitend met hoogwaardige professionele apparatuur en ervaren medewerkers.