the ultimate 90's experience

De 90’s zijn terug!
De tijd van Spice Girls, Teletubbies, Gameboy’s en Joggingbroeken; en natuurlijk de foutste muziek. 90’s Unlimited neemt je mee terug naar de glorieuze jaren ‘90.

Met videoclips, 90’s DJ’s, volop entertainment en de beste 90’s dance, rock, urban, pop en party-tracks; dus ‘Everybody Dance Now!’

Het 90’s Unlimited DJ-team bestaat uit echte jaren ‘90 helden, bekend van radio- en TV in de 90’s. Stuk voor stuk toppers die de dansvloer laten knallen!90’s Unlimited deelt uit: fluitjes, toeters, pruiken, waaiers, lichtstaven; alles om de retro-feest- vreugde te verhogen. Get greedy… get your goodies!

Tijdens de 90’s Unlimited-show zijn er continu retro videobeelden en videoclips te zien. De 90’s VJ zorgt voor visuele verrassingen op de videoschermen, natuurlijk met alle foute 90’s videoclips.

Ontmoet je 90’s-friends, ga op de foto met de Teletubbies, speel mee in de BSB-verkiezing, word jij Miss SpiceGirl? Wie is de beste Pamela-look-alike… Geen moment zonder actie tijdens 90’s Unlimited.

90's Unlimited DJ-team

Jeroen Post

JERP gallery 04
De carrière van Jeroen begon in de Boyband Velvet. In de jaren ‘90 was hij een van de gezichten van clipzender ‘TMF’, waar hij wereldsterren als 50 CENT, Mariah Carey en Justin Timberlake voor de camera mocht interviewen. Als 90’s-DJ weet hij het nodige los te maken bij het publiek. Elke winter is hij in Frankrijk en Oostenrijk als DJ/Presentator te vinden maar ook in de zomer toert hij 7 weken lang door Spanje en Griekenland om vakantiegangers helemaal uit hun dak te laten gaan. 

Barry Paf

DJ Barry Paf
Altijd 100% positiviteit en energie! Beleef een avond vol vette hits, flash-backs, gekkigheid en meezingmomenten. Barry Paf ken je natuurlijk van Radio 538 en zijn huidige radiostation 100%NL. In de jaren ‘90 presenteerde hij dagelijks programma’s op 538, en tegenwoordig elke dag de ochtendshow op 100%NL. Barry draait alle 90’s-klappers naadloos aan elkaar en maakt met zijn enthousiaste presentatie elke zaal helemaal gek!

Arlo van Sluis

ARLO profielfoto
In de jaren ‘90 radio-DJ bij Radio538 en al sinds 1992 met de platenkoffer op pad. Letterlijk honderden DJ-optredens per jaar in de 90’s. Van Den Helder tot Valkenburg, maar ook in het buitenland, o.a. de Spaanse Costa’s. Later was Arlo nog als DJ te horen bij NoordzeeFM en Radio Veronica. Arlo draait een unieke mix van 90’s dance, pop, urban en rock. Volle dansvloer gegarandeerd!

90's Unlimited DJ

120 minuten lang alle klappers uit de 90’s, gedraaid door een DJ uit het 90’s Unlimited DJ-team. 

90's Unlimited SHOW

Complete 90’s Unlimited show, met fototeam, DJ’s, videoclips, Barbie Girls, diverse showelementen en uitdeelgoodies… 180 minuten

90's Unlimited TOUR

Complete 90’s Unlimited show inclusief alle apparatuur, met fototeam, DJ’s, videoclips, Barbie Girls, diverse showelementen en uitdeelgoodies… 180 minuten

alle prijzen zijn excl. BTW en onder voorbehoud van beschikbaarheid

informatie aanvragen:

Cform compact Copy